Κρασί
Τι θα χρειαστείς
1 κιλό ψαρονέφρι
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι και πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
226γραμ. ανάμεικτα μανιτάρια
¾ του φλιτζανιού ζωμό λαχανικών
½ του φλιτζανιού κρασί Marsala
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι
Πως θα το φτιάξεις
Υλικά
1.200 γρ. μοσχάρι νουά
1 κρεμμύδι σε φέτες
2 κ.σ. βούτυρο
2 σκελίδες σκόρδο σε μικρά κομματάκια
1/2 ποτηράκι κρασιού λευκό κρασί
το χυμό 2 λεμονιών
λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι ή 1 κ.γ. ξερό θυμάρι
2 καρότα κομμένα σε μακρόστενα μπαστουνάκια
2 πατάτες κομμένες σε κύβους [προαιρετικά] [*]
600 ml ζεστό νερό ή ζωμός κρέατος
ελαιόλαδο
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε κατά μήκος το σκόρδο σε δοντάκια. Τρυπάμε το κρέας με μυτερό μαχαίρι εδώ κι εκεί και μπήγουμε μέσα τα δοντάκια σκόρδου.