Τι θα χρειαστείς
1 κιλό ψαρονέφρι
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλάτι και πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
226γραμ. ανάμεικτα μανιτάρια
¾ του φλιτζανιού ζωμό λαχανικών
½ του φλιτζανιού κρασί Marsala
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο θυμάρι
Πως θα το φτιάξεις
Προθέρμανε τον φούρνο στους 220 βαθμούς. Τρίψε το χοιρινό με το αλεύρι και πρόσθεσε αλάτι και πιπέρι. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζέστανε το λάδι σε δυνατή φωτιά. Ανακίνησε το τηγάνι για να πάει το λάδι παντού. Πρόσθεσε το χοιρινό και μαγείρεψε μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές. Μετέφερε το χοιρινό σε ένα ταψί και πρόσθεσε το στον φούρνο για 5 λεπτά. Πρόσθεσε το κρεμμύδι στο ίδιο τηγάνι που έβαλες να ψηθεί το κρέας. Στην συνέχεια βάλε και τα μανιτάρια και μαγείρεψε για 1-2 λεπτά ανακατεύοντας συνεχόμενα. Τέλος πρόσθεσε και τον ζωμό και με μια κουτάλια ξύσε όποια μανιτάρια έχουν κολλήσει στο τηγάνι. Όταν δεις ότι η σάλτσα έχεις ψηθεί (περίπου 3-4 λεπτά), πρόσθεσε το κρασί και το θυμάρι. Γύρισε την θερμότητα σε υψηλά επίπεδα και περιμένει μέχρι να πήξει η σάλτσα. Έπειτα αφαίρεσε το χοιρινό από τον φούρνο τοποθέτησε σε ένα πιάτο και σέρβιρε με την σάλτσα μανιταριών.
Ψαρονέφρι με σάλτσα από μανιτάρια και κρασί!