Ντομάτα
τα Urfa κεμπάπ θέλουν ψησταριά και κάρβουνα για το ψήσιμο.
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
Κιμάς και συνοδευτικά
1 κιλό κιμά από αρνί 1-1,5 ετών (ζυγούρι)
Λίπος από την ουρά του αρνιού ή 1-2 κουτ σουπ βούτυρο πρόβειο σε μικρά μικρά κομματάκια
3 μικρές ώριμες ντομάτες
4-5 πιπεριές πράσινες
1 μέτριο κρεμμύδι
Υλικά
• 2 μεγάλα καρότα
• 4 μέτριες πιπεριές
• Μισό κιλό σέλινο
• 5 ντομάτες
• 1 λάχανο
• 6 φρέσκα κρεμμύδια
Εκτέλεση
Κόβουμε σε κομμάτια όλα τα υλικά σε κατσαρόλα, τα καλύπτουμε με νερό και τα βράζουμε για μισή ώρα.
Ένα μέρος της σούπας το περνάμε στο μπλέντερ και το ρίχνουμε στο υπόλοιπο να δέσει.
Στο πιάτο μας προσθέτουμε ένα κουτάλι της σούπας λάδι, λίγο πιπέρι και πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό.
Μπορούμε να τρώμε τη σούπα μεσημέρι- βράδυ μέχρι και για 7 μέρες.