Κουλουράκια μήλου
Υλικά:
1 κούπα πολτό μήλου
1 κούπα ηλιέλαιο
3/4 κούπας ζάχαρη
1 φακελάκι μπέικιν πάουτερ
λίγη κανέλα
αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε κουλουράκια
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά
Υλικά:
1 κούπα πολτό μήλου
1 κούπα ηλιέλαιο
3/4 κούπας ζάχαρη
1 φακελάκι μπέικιν πάουτερ
λίγη κανέλα
αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και πλάθουμε κουλουράκια
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά
Το ροχαλητό είναι από αυτά τα προβλήματα που δεν ενοχλούν τόσο αυτόν που το έχει. Κυρίως δημιουργεί προβλήματα στον άνθρωπο που κοιμάται δίπλα του ή στο ίδιο δωμάτιο. Το ροχαλητό είναι περισσότερο συνηθισμένο σε ανθρώπους που είναι υπέρβαροι, που έχουν πιει πολύ αλκοόλ ή δεν μπορούν να αναπνεύσουν σωστά.
Το φλέγμα στη μύτη και το λαιμό μπορεί επίσης να φταίει.
Και εδώ έρχεται το κόλπο:
Σπιτικός χυμός ενάντια στο ροχαλητό.
Θα χρειαστείτε:
2 μήλα
2 καρότα
1/4 λεμόνι
1φρέσκια πιπερόριζα
Η μηλιά είναι το πιο διαδεδομένο οπωροφόρο παγκοσμίως, αντιπροσωπεύει το 50% των φυλλοβόλων οπωροφόρων δέντρων, με παγκόσμια ετήσια παραγωγή περί τα 60 εκατομμύρια τόνους. Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής μήλων παγκοσμίως αποτελείται από επιτραπέζιες ποικιλίες. Τρώγοντας ένα μήλο η διαδικασία πέψης της γλυκόζης - φυσικών σαγχάρων - βοηθά στο να ξυπνήσει το σώμα και να παραμείνει ο οργανισμός σε εγρήγορση για αρκετό διάστημα γι' αυτό το λόγο μπορεί ένα" μήλο κάθε πρωί να μας ξυπνάει καλύτερα από τον καφέ".