Χοιρινό

Χοιρινό φιλέτο κρασάτο με δαμάσκηνα και βερίκοκα

Υλικά συνταγής

1 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές φέτες
5 κ.σ. ελαιόλαδο
20 δαμάσκηνα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσια
20 βερίκοκα αποξηραμένα χωρίς κουκούτσια
1 1/2 κ.σ. κουκουνάρια
1/2 λίτρο ζωμό κότας
1 1/2 ποτήρια νερού κόκκινο κρασί [κατά προτίμηση Πόρτο]
1 στίκ κανέλας
1 πρέζα ξερό θυμάρι
αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Συγγραφέας - Δημιουργός